Handla e-juice online

Hitta Sveriges alla företag!

Idag väljer allt fler människor att sluta röka på grund av den skadliga inverkan tobaken och de giftiga ämnena i tobakcigaretterna har på kroppen och hälsan. Detta har bidragit till att utbudet av alternativa lösningar har gjort stor entré på marknaden och en av de produkter som kommit att bli otroligt populär är e-ciggen med tillhörande e-juice.

Vad är e-juice och vilka blandningar finns tillgängliga?

E-juice är den vätska som du måste tillföra din e-cigarett för att den ska fungera och kan ibland även kallas för e-liquid eller e-vätska. Det är den som tillför smaken och ångmolnet då vätskan förångas med hjälp av e-ciggen när du använder den. I och med att e-cigaretter kommit att bli ett så populärt alternativ på marknaden finns e-juice tillgänglig i en mängd olika blandningar och smaker för att passa alla behov. Till exempel finns det e-juice som är helt fritt från nikotin och alltså bara ger en god smak och känsla, medan andra kommer färdigblandade med en viss mängd nikotin. Hur stor mängd du behöver beror på hur många cigaretter du brukar röka och hur stort nikotinintag du är van vid. Några av de vanligaste nikotinstyrkorna är följande:

• 3 mg – Passar dig som rökt få tobakcigaretter och vill trappa ner på nikotinintaget, men inte är redo att sluta helt.
• 6 mg – Passar dig som är van att röka färre än 10 tobakcigaretter om dagen.
• 12 mg – Passar dig som är van att röka cirka 10-15 tobakcigaretter om dagen.
18 mg – Passar dig som är van att röka cirka 20 tobakcigaretter om dagen.

Vilken smak passar dig?

Förutom att e-juice finns tillgänglig med eller utan nikotin går den att välja i otroligt många smaker – alltifrån klassisk tobak till spännande smaker som godis, kaffe och frukt. Testa dig fram för att hitta en smak som passar dig och ha gärna flera tillgängliga för att kunna välja e-juice efter humör och stämning.