BVM – ByggVärmeMaskin AB

Hitta Sveriges alla företag!

BVM – eller ByggVärmeMaskiner Ab som företaget heter – är ett bolag som arbetar med försäljning och har ett flertal agenturer för maskintillverkare inom klimat och lyftanordningar. De flesta företagen de samarbetar med när det kommer till produktion av dessa produkter är baserade i Tyskland.

BVM har kunder från Kiruna långt uppe i norr till Trelleborg i söder.

Företaget BVM satsar fullt ut på att erbjuda innovativa tekniska produkter som t.ex. byggavfuktare producerade med extrem precision och kvalitet. När det kommer till klimat hittar du produkter och maskiner för uppvärmning, sanering, lufttransport och luftrening. För olika Lyftanordningar hittar du produkter byggda för antingen lyfta material eller personer på ett säkert sätt.

Klimatutrustning från BVM

När man arbetar inom industrin behöver man oftast flertalet olika maskiner för olika arbetsområden. Att använda sig av rätt klimatutrustning är extremt noga då det är en viktig del när det kommer till personalsäkerhet samt säkring av känsliga maskiner.  BVM hjälper dig hitta utrustningen som passar ditt företag. De har ett stort utbud av klimatutrustning av olika slag som till exempel: ventilationsaggregat, bijoniserade luftrenare, aerotempers och takfläktar m.m

Lyftutrustning Bygg värme maskin

Att välja rätt luftutrustning till korrekt användningsområde är inte alltid lätt. BVM hjälper dig med detta och ordnar lösningen som är bäst för ditt företag.  Med sin långa erfarenhet av bygg- och industribranschen tar de fram korrekt utrustning till ert företag både när det kommer till ekonomisk bärighet samt funktionalitet. I deras sortiment hittar du flertalet produkter. Bland andra finner du personliftar, byggspel, liftar, hängställningar, materialhissar, montageliftar med mera.

Med hänsyn till miljön

En betydelsefull del av BVMs verksamhet är deras hänsyn till miljön. Alla lagar gällande miljön och andra regler- och miljökrav tillämpas av företaget. För de kommande generationerna är ett korrekt miljötänk vitalt. Vid arbete med kunder och andra företag är miljöfrågan en stående punkt. BVM försöker konstant att minska sitt klimatavtryck. De anger tydligt sin miljöpolicy till sina anställda och till deras samarbetspartners.   

Sammanfattning

ByggVärmeMaskin AB är ett ledande företag när det kommer till försäljning av klimatutrustning och lyftanordningar. Tack vare deras långa erfarenhet i branschen har de skapat sig ett gott rykte och de har hjälpt hundratals kunder genom åren.