Munkbo – Munkedals kommunala fastighetsbolag

Hitta Sveriges alla företag!

Munkbo är ett bostadsbolag som ägs av Munkedals kommun. Munkedals kommun ligger i hjärtat av bohuslän. Det betyder att du kan bo trivsamt men också att du har nära till havet och annat roliga aktiviteter i kommunen. Områdena i Munkedals kommun omfatta Dingle, Brudås, Hedeskas, Jonsäng oh Munkedals Centrum. Denna kommun passar perfekt för dem som vill ha pendlingsavstånd till arbetet, nära till större städer i området och för den som älskar naturen och dess frihetskänsla. Besök munkbo.se och se om du hittar en trevlig bostad som passar dig.

Saker att göra i Munkedal

För den som gillar fritidsaktiviter kommer Munkedal inte att göra dig besviken. För barn och vuxen finns det många alternativ att välja mellan. Spela hockey och fotboll, träna kampsport, eller smyg ut i gryningen och fiskai flertalet sjöar. Detta är enbart några saker du kan göra. Är du sugen shopping ligger det stora shoppingcentrumet Torp inte långt bort. På Torp hittar du allt du behöver och lite till. För den som har tröttnat på storstadsbruset är Munkedal och Munkbo rätt val för dig och din familj. Bekvämligheterna är många, äventyren är fler! Till exempel går Bohusleden via Munkedal. Läs nedan om vandringsleden som är en av de bästa och längsta i Sverige.

Munkbo lägenheter

Bilden kommer från bohusleden.se

Bohusleden

Bohusleden går från Lindome i söder till Strömstad i norr. I södra änden ansluter Bohusleden till Hallandsleden. Det är möjligt i centrala och norra Bohuslän att gå med Kuststigen, som kan ta dig vidare till Norge (Kyststien). Även om du befinner dig i ett av Sveriges mest tätbefolkade områden är Bohusläns inlandsområden det bästa stället att hitta lugn på. Bara några kilometer från havet vandrar du genom fridfulla skogar och över karga träsk.

Delar av rutten ger intryck av att du är i bergsriket i norra Sverige, även om du är i verkligheten bara några kilometer från västkusten. Det mesta av leden är lätt, men vissa delar har vissa höjdskillnader att övervinna, och är därmed något mer krävande. Bohusleden är en del av både Nordsjöleden och det europeiska nätverket av långväga stigar. Tack vare allemansrätten kan du tälta och ta dig tid att utforska rutten som tar dig genom både nyskog och urskog vid samma gång. Rekommenderas!

Läs om andra bolag fastighetsbranschen.