Bostäder Lidköping – Joelin Fastigheter

Hitta Sveriges alla företag!

Joelin Fastigheter AB är ett företag verksamt inom fastighetsbranschen i Lidköping. De erbjuder uthyrning av kontorslokaler, hyresrätter och flertalet andra fastigheter.

Företaget är privatägt och det utvecklar och erbjuder fina lokaler och bostäder Lidköping för många olika användningsområden. Grunden för deras verksamhet kommer flera år av seriöst arbete och utveckling inom fastighetsbranschen.

Joelin Fastigheter har till mestadels en kommersiell inriktning där de erbjuder flexibla men även effektiva lösningar för hantverk, handel och kontor. Deras kunder består kunder verksamma inom industribranschen men de tillhandahåller även en fastighet för en större gymanläggning i Lidköping.

Under deras förvaltning finns också nyrenoverade bostäder som har hög standard och service. Joelin ser alltid till at ta väl hand om fastigheterna som de äger och hyr ut.

Från idé till färdig fastighet

Joelin Fastigheter påpekar på deras egna webbplats att deras styrka ligger i att de finns med i hela ledet när det kommer till idéer, nybyggnation av en fastigheter, och ett gediget planeringsarbete. Någon som jobbat mycket för Joelin fastigheter är Erik. Du kan läsa hans egna blogg om byggbranschen om du vill.

”Vår styrka ligger i att vi finns med hela vägen. Från planering till färdiga lokaler tillgängliga för uthyrning. Vi vill skapa långsiktiga relationer med våra kunder i allt vi gör, och brinner för att skapa arbetsmiljöer där våra kunder kan utvecklas. ” – Joelin Fastigheter AB

Joelin Fasigheter AB

Bostäder Lidköping – Hyresrätter

Letar du efter bostäder i Lidköping kan du vända dig till Joelin Fastigheter. Genom kundnärhet förenat med hög kompetens arbetar de hårt med att förstår ditt, kundens, behov. De ser sig som en partner till deras hyresgäster och de är gärna delaktiga i samtal som gäller förbättringar och utveckling av deras tjänster. Att leverera över förväntan är något Joelin Fastigheter arbetar hårt för. 

Lönsamma hyresgäster oavsett om det är hyresgäster i bostäder i Lidköping eller företag som hyr lokaler är nöjda hyresgäster. Helt enkelt så är grundidén för företaget att ha nöjda hyresgäster. Det behöver inte vara svårare än så!

Joelin värnar om miljön och de satsar hårt på att utbilda sig och att se till att de alltid tänker utefter ett miljövänligt perspektiv. Energisparande åtgärder inom värme, el, ventilation och vattentillförsel ligger dem varmt om hjärtat.

Är du hyresgäst vill de gärna att du hjälpen dem genom att begränsa användandet av värme, kyla och vatten. Tillsammans gör vi val som på lång sikt kan förbättra världen.