Nya bostäder på Hisingen

Hitta Sveriges alla företag!

Äntligen byggs det nya fastigheter på Hisingen. Det kanske inte är något nytt men nu byggs det i alla fall mer än på länge. Vad är det som är som är så bra med det då?
Jo, vi alla känner ju till problemen med trångboddhet och det problemet finns utan tvekan även på Hisingen. Nya fastigheter betyder nya lägenheter som i sin tur betyder
mindre trångboddhet. Faktum är att det inte bara handlar om brist på pengar eller fattigdom för den delen utan bristen på bostäder är en stor grund till att detta problem finns.
Låt oss nu se vad som händer när det äntligen byggs i våra kranskommuner och förorter. Gissningsvis kommer detta, om så inte helt lösa problemet, så i alla fall underlätta betänkligt.
Erfarenheter visar att med fler lägenheter så pressas inte priserna upp lika mycket, det finns ett större utbud och vi kan helt enkelt bo rymligare. En kvalificerad gissning säger att
vi kommer ett steg närmare en lösning. Det är inte värdigt vår stad att vi ska ha trångboddhet utan bygg fler fastigheter, inte minst på Hisingen!