Hitta rätt med Joelin Fastigheter

Hitta Sveriges alla företag!

tomma lagerlokaler

Att hitta rätt fastighet är inte alltid det lättaste och det finns många faktorer som spelar roll. Först och främst måste lokalen passa ens behov; har man till exempel ett gym behöver man utrymme för både utrustning och aerobic klasser och har man en butik är det viktigt att man har ett bra läge. Behoven är extremt individuella och att söka på egen hand blir oftast svårt och frustrerande.

Joelin Fastigheter har stor erfarenhet när det kommer till att hitta lokaler som fyller alla kriterier och man koncentrerar sig framförallt på området i och omkring Lidköping. Detta är ett företag som är på ständig jakt efter lämpliga fastigheter när det kommer till både industri, kontor och handel, och genom åren har man byggt upp ett stort nätverk av olika fastigheter. Eftersom marknaden ständigt förändras håller man sig konstant a jour och det tillförs hela tiden nya lokaler. Läs mer om Joelin Fastigheter här.

När man söker fastighet till sitt företag så finns det några baskriterier som alla bör ta sig en funderare på:

  • Läge – hur viktigt är det att man ligger centralt? Eftersom detta kan påverka priset så bör man alltid överväga om det är värt att betala lite extra för ett bra läge. Över lag kan man säga att alla former av etablissemang som är beroende av att kunder skall komma genom dörren, till exempel butiker, gym eller serveringar, bör ligga så åtkomligt som möjligt, medan rena kontorslokaler kan ligga lite längre bort.

 

  • Utrymme – vilka slags behov har man som företag. På Joelin Fastigheter är man alltid mycket noga med att lyssna på varje klients behov, då dessa kan skilja sig rejält. Behöver man bara några få men stora lokaler eller är det viktigt att man har många mindre rum? För att en arbetsplats skall fungera bra krävs tanke och planering, och det är just där som en mäklares expertis är så värdefull.