GIK Turbo – Hitta rätt turbo för ditt fordon

Hitta Sveriges alla företag!

Företaget GIK Turboteknik AB är specialister på olika turbos och så kallad överladdning. I företagets begynnelse konstruerade de konverteringssatser för olika sorters sugmotorer. Allt efter som tiden gick blev bytesturbo och renovering av olika turboaggregat mer och mer av deras business och nu är det turbo de arbetar med. Givetvis har det flertalet andra fordonstillbehör att erbjuda via deras webbshop, men är du på jakt efter grymma turbos är det till GIK du ska vända dig.

Köp Turbos från de bästa tillverkarna hos GIK Turbo

GIK Turbo har antingen delad agentur eller ensamrätt till vissa tillverkare. De levererar turbos som är originalmonterade eller optimerade för dina behov. De använder enbart reservdelar från originaltillverkaren. Känner du för en uppgradering av din turbobil för att ge den bättre driv och prestanda kan du lita på deras specialkompetens.
Ta en titt på deras bolt-on uppgraderingsturbo för att hitta exempel på olika uppgraderingsturbos.

Tillverkare GIK representerar

Turbo hos GIK

 

Turboprodukter

GIK levererar normalt kompletta bytesturbos. Detta kan innebära att du får en turbo som är fabriksny. De lägger konstant till nya Turbos till sitt sortiment. Även om du vill köpa en begagnad kan du vara säker på att din produkt har samma prestanda. Om du beställer en vardag går oftast beställning ut samma dag! Dock gäller det att beställningen läggs innan 12:00. Stommen, alltså den gamla Turbon vill de ha returnerad inom tio dagar.
Renoveringar av skadad turbo
Om din turbo gått sönder och behöver renoveras kan du skicka den till GIK så löser de det. GIK går igenom alla viktiga steg som: fullständig rengöring, noggrann kontroll av alla turbodelar, balansering av delar ,montering av nya slitdelar och till slut genomförs en VSR – slutbalansering av monterad enhet. Kollen görs vid 60 000 varv/minut upp till 240 000 varv/min. Turbinhus och Turbinhjul får ej vara skadade för att en renovering ska kunna genomföras korrekt och snabbt.

GIK Turbo är ett företag vi rekommenderar här på alla branscher. Du kan som sagt handla alla din turbos i deras webbshop men vill du besöka dem får du bege dig till Arödsvägen 2, 459 30 Ljungskile.